uvařila 17. 9. 2013 19:37
Z žampionů lžičkou vydlábneme nožky,dáme do hrnce společně s ostatními surovinami,zalijeme horkou vodou a vaříme doměkka.Poté roznixujeme,dáme máslo a dochutíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 9. 2013 19:37
Z žampionů lžičkou vydlábneme nožky,dáme do hrnce společně s ostatními surovinami,zalijeme horkou vodou a vaříme doměkka.Poté roznixujeme,dáme máslo a dochutíme
uvařila 17. 9. 2013 19:37
Na talíři přidáme osmažené pečivo a můžeme posypat barevným pepřem
uvařila 17. 9. 2013 19:37
Zeleninová kémovka ze"zbytků cukety a žampionů"
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
7 nejlepších obědových salátů pro léto 2022: Se šunkou, lučinou nebo pečeným masem skvěle chutnají a zasytí na dlouho
9 nejlepších jídel se zelím: Zahřejte se zelňačkou, holubkami, zelňáky nebo lepenicí!
Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká