Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Marie Svarcova uvařila 16. 6. 2023 04:54 Zeleninová pánev se šafránovou rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 16. 6. 2023 04:54 Zeleninová pánev se šafránovou rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem
Pečeme s Ivou: Netrápit se zaplétáním pramenů? Nádherná vánočka je pečená ve staré kameninové formě po mamince