uvařila 9. 11. 2012 16:16
Zeleninové střapáčky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 11. 2012 16:16
Zeleninové střapáčky
uvařila 9. 11. 2012 16:15
a smažíme do světle růžové barvy cca 4 minuty z každé strany
uvařila 9. 11. 2012 16:15
vložíme do rozehřátého tuku
uvařila 9. 11. 2012 16:15
vezmeme si mezi prsty zeleninovou směsku
uvařila 9. 11. 2012 16:14
vidličkou promícháme nastrouhanou zeleninu se solamylem
uvařila 9. 11. 2012 16:14
použité suroviny
uvařila 9. 11. 2012 16:13
detail
uvařila 9. 11. 2012 16:13
Zeleninové střapáčky
uvařila 9. 11. 2012 16:13
Zeleninové střapáčky-z celeru
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí