Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Lucasinka uvařila 28. 4. 2010 08:19 Zeleninovo-houbová omáčka s polentou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucasinka uvařila 28. 4. 2010 08:19 Zeleninovo-houbová omáčka s polentou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoční rekordy: Největší štědrovečerní večeře vážila téměř deset kilo. Restaurace ji za určitých podmínek nabízela zadarmo
8 foto Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká