uvařila 5. 10. 2015 20:05
Detail hotového pokrmu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2015 20:05
Detail hotového pokrmu
uvařila 5. 10. 2015 20:05
Pokud nechceme fazole,můžeme připravit bez nich
uvařila 5. 10. 2015 20:04
Přidáme na kostičky nakrájenou bramboru,mrkev,koření a podlité dusíme.Po 10min. přidáme nastrouhanou bramboru,papriku a dusíme.nakonec dáme fazole,česnek a špek
uvařila 5. 10. 2015 20:04
vyškvařený špek odložíme stranou,orestujeme cibuli s česnekem,přidáme uzeninu a osmažíme.Poté přidáme rajčata
uvařila 5. 10. 2015 20:04
Detail hotového pokrmu
uvařila 5. 10. 2015 20:04
Část použitých surovin
uvařila 5. 10. 2015 20:04
Zeleninový guláš s uzeninou a fazolí
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý