Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
tejaja uvařila 1. 7. 2021 16:03 Zeleninový salát s masem, čočkou a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 7. 2021 16:03 Zeleninový salát s masem, čočkou a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 7. 2021 16:03 Zeleninový salát s masem, čočkou a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 7. 2021 16:03 Zeleninový salát s masem, čočkou a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 7. 2021 16:03 Zeleninový salát s masem, čočkou a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Pohlreichův souboj restaurací: Dokonalý mrkvový tatarák, navoněná bída i upatlaný talíř. Souboj v zážitkových restauracích byl zážitek!
30 foto Štrúdl podle babičky Terezy Bebarové: Je z dvojího těsta a chutná božsky, říká moderátorka Peče celá země
Jídelní rozmary slavných: Mistr hororů Alfred Hitchcock měl fóbii z vajec, hosty děsil modrým jídlem a miloval tenhle slaný koláč