Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
1974andrea uvařila 22. 3. 2012 11:09 Zelený salát s paprikovým dresinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 22. 3. 2012 11:09 Zelený salát s paprikovým dresinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 22. 3. 2012 11:09 Zelený salát s paprikovým dresinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pařížské rohlíčky jako cukroví s jemným krémem: S čokoládovou polevou jsou krásně vláčné a božsky chutnají
Jídelní rozmary slavných: Marilyn Monroe pila horké mléko rozmíchané se syrovým vejcem a milovala tahle pečená játra