Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
12 foto Snadný chléb z droždí podle Josefa Maršálka: Výbornou chuť zajistí koření a pečivo skvěle doplní i petrželková pomazánka
Pečeme s Ivou: Netrápit se zaplétáním pramenů? Nádherná vánočka je pečená ve staré kameninové formě po mamince
Vývar z kuřecích skeletů a prsou, pažitkové krupicové nočky a domácí nudle Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 medanek 620 min
Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 BarborkaS. 15 min