Velikonoce s Josefem Maršálkem: Vynikající mrkvový koláč vás překvapí svou vláčností a vůní koření a pomerančů
Jak ozdobit velikonočního beránka: Snadno to jde čokoládou, šlehačkou či jednoduchou tradiční polevou s vůní rumu
1974andrea uvařila 17. 8. 2012 11:08 Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 17. 8. 2012 11:08 Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 17. 8. 2012 11:08 Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí