uvařila 15. 3. 2022 20:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 3. 2022 20:41
mouka hladká, sůl, soda jedlá, kakao, máslo, cukr krupice, vanilka, vejce, podmáslí, ocet vinný bílý, potravinářské barvivo, mascarpone, sýr philadelphia, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, cukr moučkový, šťáva limetková, kůra limetková
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!