uvařil 17. 1. 2013 19:42
Po vychladnutí polijeme čokoládou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 1. 2013 19:42
Po vychladnutí polijeme čokoládou
vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, víno červené, sirup malinový, marmeláda třešňová, máslo, cukr vanilinový, čokoláda hořká, máslo
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut