uvařil 4. 12. 2010 14:35
poloviny těsta vyválíme na velikost plechu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 12. 2010 14:35
poloviny těsta vyválíme na velikost plechu
mouka hladká, máslo, cukr moučkový, kypřící prášek, žloutek, smetana, vejce, bílek, máslo, cukr moučkový, mléko, ořechy mleté, mouka polohrubá, marmeláda, poleva citronová, čokoláda
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut