uvařila 14. 4. 2016 19:07
Obalíme v trojobalu a smažíme v rozehřátém tuku do zlatavé barvy.Po osmažení dáme na papírovou utěrku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2016 19:07
Obalíme v trojobalu a smažíme v rozehřátém tuku do zlatavé barvy.Po osmažení dáme na papírovou utěrku
jikry z kapra, sůl, pepř mletý, česnek granulovaný, mouka hladká, vejce, omáčka sojová, chipsy slané, tuk, smetana zakysaná, cibule
Dokonalý medovník voní po medu a je krásně vláčný. Zkuste jej podle našeho receptu!
Líska je nejen krásná, ale i užitečná dřevina. První rok je nutné ji hodně zalévat, oříšků se poprvé dočkáme za tři roky
Svatomartinský nášup: Kupte si jeden kurz vaření a druhý dostanete zdarma!