uvařila 7. 4. 2010 17:12
3. umotáme preclík a dáme na plech
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 4. 2010 17:12
3. umotáme preclík a dáme na plech
pivo světlé, droždí, cukr, sůl, mouka polohrubá, mouka hladká, sádlo
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Francouzský král Ludvík XIV. spořádal čtyři talíře polévky i celého bažanta a snědl tolik hrášku, že to málem nepřežil
Prodloužit životnost potravin je snadné: Mouku zachráníte bobkovým listem, brambory mátou a „zakysanku“ obraťte dnem vzhůru
Španělská omeleta s bramborami podle Pavla Berkyho: Slavný kuchař prozradil, jak dodat bramborám výraznou chuť