uvařila 4. 2. 2014 20:35
Uzeninu osmažíme,až pustí tuk,přidáme cibuli a podusíme.Dáme vychladit
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 2. 2014 20:35
Uzeninu osmažíme,až pustí tuk,přidáme cibuli a podusíme.Dáme vychladit
rohlík, slanina debrecínská, salám brněnský, cibule, voda, česnek, kmín drcený, omáčka worcesterová, škrob bramborový, majoránka, petrželka, olej, sůl, olej
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník