uvařila 4. 2. 2014 20:35
Do rozehřátého tuku klademe hromádky těsta,lžící tvarujeme do placiček a pozvolna smažíme do zalatavé barvy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 2. 2014 20:35
Do rozehřátého tuku klademe hromádky těsta,lžící tvarujeme do placiček a pozvolna smažíme do zalatavé barvy
rohlík, slanina debrecínská, salám brněnský, cibule, voda, česnek, kmín drcený, omáčka worcesterová, škrob bramborový, majoránka, petrželka, olej, sůl, olej
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!