uvařila 3. 10. 2024 16:05
Dýňový perník s hruškovým rozvarem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2024 16:05
Dýňový perník s hruškovým rozvarem
dýně hokkaido, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, mouka polohrubá, mouka hladká, kakao, prášek do perníku, mléko, ořechy vlašské, rozinky, olej, kokos strouhaný, marmeláda, čokoláda na vaření, tuk ztužený
Recepty na cukroví z Peče celá země: Vojtovy kořeněné pracny i Romanovo citronové linecké vás nadchnou
Jak na skvělou smaženici podle Jaroslava Sapíka: Šéfkuchař prozradil jeden moravský trik, díky němuž je jídlo perfektní
Osvěžující brazilská limonáda: Dostane vás příchutí limetek a jednou neobvyklou ingrediencí