uvařil 10. 5. 2009 18:45
Znojemská roštěná
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 5. 2009 18:45
Znojemská roštěná
roštěná hovězí, olej, slanina uzená, cibule, sůl, pepř, hořčice plnotučná, mouka hladká, okurky sterilované, bujón, těstoviny tarhoňa, sůl, paprika sušená sladká, sádlo, voda
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Čerstvé bylinky na podzim? Vysejte petrželku, kopr či kerblík, nejsou nijak náročné na půdu, ani na péči, a skvěle doplní saláty
Průvodce pitným režimem dětí: Co mohou pít a co ne od narození do 5 let?