uvařila 19. 6. 2012 10:55
na podušené hřiby vrátíme osmahlé maso
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 6. 2012 10:55
na podušené hřiby vrátíme osmahlé maso
sádlo, roštěná hovězí, sůl, pepř, cibule, hořčice, mouka hladká, smetana 12%
Jak správně sušit česnek? Česnek sklízejte za suššího počasí, zavěste ve svazku na tmavé a dobře větrané místo, paličkový se sklízí jinak
Norimberské klobásky: Jak nejlépe připravit a vychutnat si hit adventních trhů v Německu? Chuti pomůže zelí, víno i cibule
Dovolená v Chorvatsku 2023: Předražené ubytování, kilo kuřecího masa za 250 Kč, ale přívětivé ceny chleba či ovoce