uvařila 28. 12. 2013 19:49
osmahnuté roštěnky...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 12. 2013 19:49
osmahnuté roštěnky...
roštěnec vysoký, cibule, česnek, hořčice, mouka hladká, kapie sterilovaná, sádlo, sůl, pepř černý, zázvor, kardamom, rozmarýn, paprika sušená sladká, koření nové koření, kmín mletý, ořech muškátový, skořice, hlíva ústřičná sušená
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky