uvařila 23. 2. 2012 20:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2012 20:24
krkovice vepřová, sůl, hořčice dijonská, rozmarýn sušený, med tekutý, olej olivový, šťáva citronová, šťáva pomerančová, pepř mletý, kůra citronová, kůra pomerančová, brambory, rajče sušené, cibule červená, česnek, rozmarýn sušený, šťáva citronová, olej olivový, sůl
Sýrová roláda jako z Prostřena se stane perlou vašeho pohoštění. Má tisíce variací a příprava je jednoduchá
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky
Pravoslavný vánoční jídelníček: Čtyřicet dní půstu, a pak dvanáct chodů na stole