uvařila 13. 10. 2011 17:20
na oleji necháme zesklovatět cibulku a rozmarýnku,přidáme ledvinky a nezakryté 10minut promícháváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 10. 2011 17:20
na oleji necháme zesklovatět cibulku a rozmarýnku,přidáme ledvinky a nezakryté 10minut promícháváme
ledvinky vepřové, olej, cibule, rozmarýn čerstvý, mouka hladká, paprika sušená sladká, pepř mletý, hořčice plnotučná, jogurt bílý
Přidáno před 14 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Nejlepší likér vánočních svátků. Vaječný koňak se zrodil ve středověku a dřív léčil nachlazení
Výživná, ale kontroverzní. Žabí stehýnka milují Francouzi a možná je jedli i pravěcí Češi
Český král Karel IV. pořádal velkolepé hostiny, ale nejvíc si stejně pochutnal na obyčejném chlebu s máslem