uvařila 9. 2. 2016 18:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 2. 2016 18:24
maso hovězí mleté, cibule, směs zeleninová mražená, česnek práškový, paprika sušená sladká, olej, koření salátové, sůl, pepř mletý, vývar hovězí, zelí bílé hlávkové, brambory, zelí bílé hlávkové, paprika čerstvá červená, okurka čerstvá, cibulky sterilované, mrkev
Finalistka Peče celá země Tereza splnila cíl, za kterým do soutěže šla: Napsala detektivku, kde recepty hrají důležitou roli
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní
Vyznejte se v druzích šunek: Jak se liší jamón, prosciutto a pršut? A proč pražská šunka nemusí být z Prahy?