uvařila 9. 6. 2011 16:58
než se slanina a cibule orestuje,obalíme si játra v hladké mouce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 6. 2011 16:58
než se slanina a cibule orestuje,obalíme si játra v hladké mouce
játra vepřová, slanina uzená, cibule, sušená bazalka, semínka sezamová, omáčka sojová, bujón zeleninový, voda, mouka hladká, libeček
Jak na klasické italské krémové rizoto s dýní? Základem je správný druh rýže, dokonalou chuť zajistí silný vývar
Skořicový čaj: Dokonalý zabiják bacilů pomáhá i s hubnutím! Víte, jak jej správně uvařit?
Jak chutná panela: Sladidlo z cukrové třtiny voní po karamelu a skvěle vylepší džemy i drobenku na koláč