uvařila 9. 6. 2011 17:00
podlijeme vodou,přidáme omáčku nebo bujon a ostatní zbývající suroviny a pod pokličkou vaříme 10 minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 6. 2011 17:00
podlijeme vodou,přidáme omáčku nebo bujon a ostatní zbývající suroviny a pod pokličkou vaříme 10 minut
játra vepřová, slanina uzená, cibule, sušená bazalka, semínka sezamová, omáčka sojová, bujón zeleninový, voda, mouka hladká, libeček
Gurmánem až za hrob: Ochutnali byste rybu nebo fazole, které vás mohou zabít?
Jak uchovat jahody v lednici čerstvé až na tři týdny? Pomůže obyčejná zavařovačka, jen musíme dodržet správný postup
Stále spolu dokola! Zrzavá holčička z reklamy se zlatým prasátkem hraje opět v reklamě na Kofolu