uvařil 5. 11. 2017 11:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 11. 2017 11:51
mouka polohrubá, smetana zakysaná, žloutek, cukr moučkový, cukr vanilkový, olej, mléko, prášek do pečiva, kůra citronová, mák, tvaroh, jablko, povidla švestková, mouka hladká, máslo, cukr moučkový
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar