uvařila 29. 7. 2013 16:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 7. 2013 16:44
mouka polohrubá, mouka hladká, cukr, cukr vanilkový, prášek do pečiva, esence vanilková, vejce, podmáslí, olej, sůl, sýr ricotta, mascarpone, šťáva citronová, vejce, podmáslí, cukr, mandle plátkové, meruňky, tuk, kokos
Sýrová roláda jako z Prostřena se stane perlou vašeho pohoštění. Má tisíce variací a příprava je jednoduchá
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky
Pravoslavný vánoční jídelníček: Čtyřicet dní půstu, a pak dvanáct chodů na stole