uvařila 31. 1. 2020 16:44
Makovec vylepšený čokoládovou polevou a posypaný strouhaným kokosem je dezertem pro náročnější.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 1. 2020 16:44
Makovec vylepšený čokoládovou polevou a posypaný strouhaným kokosem je dezertem pro náročnější.
mouka polohrubá, mák mletý, cukr, prášek do pečiva, rum, cukr vanilkový, kůra citronová, olej, mléko, poleva čokoládová, kokos strouhaný
Večer připravíte, ráno zabalíte: 5 nejrychlejších svačinek nejen pro školáky a tipy, jak si ráno ušetřit čas
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?