uvařila 12. 11. 2024 12:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 11. 2024 12:42
máslo, cukr hnědý, žloutek, med, mouka hladká, kakao, kypřící prášek do pečiva, čokoláda tmavá, smetana ke šlehání, kakao, cukr krupice, čokoláda tmavá, maliny, ořechy pistáciové nesolené
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá
Jak využít zbylé cukroví? Dejte ho do poháru, vyrobte z něj křupavou posypku, nebo upečte skvělý dort cukrovník
Pikantní utopenci podle Ostravského Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky