uvařila 27. 2. 2012 20:18
Dobrou chuť!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2012 20:18
Dobrou chuť!
maso mleté míchané, špek uzený, šunková pěna, houby, rohlík, cibule, česnek, smetana, vejce, majoránka, kmín drcený, petrželka, nať celerová, strouhanka, sádlo, olej, sůl
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán