uvařila 5. 7. 2024 12:04
Po 20 minutách otočíme a dopečeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 7. 2024 12:04
Po 20 minutách otočíme a dopečeme
maso vepřové mleté, smetana ke šlehání, česnek, paprika, cibulka jarní, kmín drcený, pepř mletý, sůl, strouhanka, olej, voda, máslo
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Pět tradičních velikonočních moučníků: Klasiku v podobě mazance doplní medové jidášky, vajíčka z perníku i boží milosti
Balkánská kuchyně: Jak na oblíbené ražniči na grilu? Masu prospěje odležení, otáčení i alobal
Dokonale krémová polévka chowder je skvělým jídlem ze zbytků, které zahřeje i zasytí. Se sýrem a slaninou je nejlepší