uvařila 21. 5. 2010 18:28
odkrojené konce těsta a velikost roládky podle lžičky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 5. 2010 18:28
odkrojené konce těsta a velikost roládky podle lžičky
maso mleté, těsto bramborové, cibule, česnek, sůl, majoránka, vejce, strouhanka, olej, česnek mědvědí, libeček, cibule, koření grilovací
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice