RECEPT: Vánoční bramborový salát podle Karla Gotta chutná božsky a překvapí jednou netradiční ingrediencí
Dárky pro gurmány: Kurz pečení i poukaz do restaurace koupíte za 5 minut dvanáct a potěší to víc než ponožky
Svetlana uvařila 7. 4. 2009 09:43 Sekaná v srnčím hřbetu 0 0 ...sekanou asi v tloušťce 1cm "naplácáme" na stěny formy... Okomentovat
Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Holka u plotny radí: Anglický citronový dezert posset jen ze tří surovin nahradí panna cottu. Příprava je snadná a chuť osvěžující
9 nejlepších bramborových příloh: Zhubnete spíš s bramborami na loupačku nebo s kaší? Spočítali jsme za vás!