uvařila 23. 5. 2015 08:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 5. 2015 08:05
mouka hladká, voda, sůl, maso kuřecí mleté, česnek, sůl, paprika sušená sladká, pepř, chilli, pažitka, voda, olej, tvaroh měkký, sýr tvrdý, česnek, libeček, vejce, vegeta
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky