uvařila 13. 4. 2013 21:11
Na piškotový plát naneseme lučinu a stěrkou opatrně, abychom těsto nepotrhali ji stejnoměrně rozetřeme. Posypeme nivou, mandlemi a poklademe hroznovým vínem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 4. 2013 21:11
Na piškotový plát naneseme lučinu a stěrkou opatrně, abychom těsto nepotrhali ji stejnoměrně rozetřeme. Posypeme nivou, mandlemi a poklademe hroznovým vínem.
bílek, voda, sůl, žloutek, mouka hrubá, lučina, sýr niva, špalíčky mandlové, víno hroznové, sýr tavený, alobal
Medvědí česnek je typickou rostlinou časného jara. Přichystejte si z něj voňavé pesto se sýrem a ořechy
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes
Kyselé okurky milovala už egyptská královna Kleopatra. Jak připravit ty legendární Milotické?