uvařil 18. 4. 2010 21:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 4. 2010 21:54
mouka hladká, mouka polohrubá, mléko, droždí čerstvé, olej, žloutek, sůl, cukr, šunka, slanina anglická, sýr eidam uzený, pepř bílý mletý, bílek, strouhanka, parmazán, hořčice dijonská, smetana zakysaná, vejce, vejce, slanina anglická
Pět chyb, které možná děláte při přípravě palačinek. Díky osvědčeným fintám budou palačinky tenké a nebudou se trhat
Holka u plotny radí: Jak na babiččinu zelňačku s klobásou a smetanou? Chuti pomůže vývar i dostatek kmínu
Tinto de verano: Španělská variace na víno s colou je letošním letním hitem, který si zamilujete taky