uvařil 18. 4. 2010 21:55
šunka, anglická a uzená cihla před pomletím
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 4. 2010 21:55
šunka, anglická a uzená cihla před pomletím
mouka hladká, mouka polohrubá, mléko, droždí čerstvé, olej, žloutek, sůl, cukr, šunka, slanina anglická, sýr eidam uzený, pepř bílý mletý, bílek, strouhanka, parmazán, hořčice dijonská, smetana zakysaná, vejce, vejce, slanina anglická
Mramorovaný beránek podle cukráře Josefa Maršálka voní kávou a vláčný je díky jogurtovému těstu
Dušená mrkev podle receptu redaktorky Hanky: Na moravskou delikatesu je potřeba hodně másla, kuřecí vývar a zakysaná smetana
Letem jídelním světem: Slavný louisianský sendvič s rajčaty, majonézou a rostbífem je skvělou rychlou večeří pro každého