uvařil 19. 1. 2011 09:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 1. 2011 09:15
filet z ryb, slanina anglická, sýr tvrdý, sůl, pepř zelený, citron, máslo, hořčice pikantní, nať petrželová, paprika sušená sladká, koření česnekové, žampiony sterilované, párátka
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
Severské koláčky skoleboller jsou ideální odměnou za vysvědčení. Víme, jak je připravit…
Císař František Josef I. svačil párky s hořčicí, v poledne si dopřával šampaňské a miloval císařský trhanec