uvařila 8. 12. 2010 19:33
Smažená hlíva ve vinném těstíčku s rokfórovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 12. 2010 19:33
Smažená hlíva ve vinném těstíčku s rokfórovou omáčkou
hlíva ústřičná, smetana zakysaná, roquefort, mouka pšeničná, mléko, víno bílé suché, vejce, pepř zelený, olej, pepř, sůl
Nejlepší svatební menu roku 2022: Hitem jsou kachní prsíčka s brusinkami a novinkou jsou slané bary
10 nejoblíbenějších jídel pro léto 2022: Kynuté borůvkové knedlíky, grilovaná kuřecí křidýlka i cuketové placičky milují skoro všichni
Quinoa je zdravější a bezlepkovou alternativou rýže. Umíte ji správně připravit?