uvařil 4. 10. 2015 17:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 10. 2015 17:05
krkovice vepřová, vejce, mouka hladká, strouhanka, parmazán, protlak rajčatový, žampióny, zelí pekingské, rajče, lusk paprikový, mrkev, žampióny, ocet balsamiko, olej olivový extra virgin, sůl, cukr, pepř, nať petrželová
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Sladkokyselá omáčka na způsob Uncle Ben's: Skvělou chuť jí dodá ananasový kompot i se šťávou a zavařená vydrží až do další sezóny
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky