uvařila 25. 1. 2012 18:32
na oleji smažíme z každé strany 2minuty,poklademe kouskem másla a pod pokličkou dosmažíme 6minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2012 18:32
na oleji smažíme z každé strany 2minuty,poklademe kouskem másla a pod pokličkou dosmažíme 6minut
slezina vepřová, máslo, olej, mouka hladká, vejce, strouhanka, semínka sezamová, koření na pečené kuře
Japonské sushi a hry: Co jedí sportovci v Tokiu na letošní olympiádě a co naopak jíst nesmějí?
Německá zelňačka s klobáskou a karamelizovanými jablky zasytí a ještě si skvěle pochutnáme
Upekli jsme rebarborový koláč podle 100 let starého receptu od „Sandtnerky“: Starý návod slavné kuchařky skvěle funguje dodnes