uvařila 3. 9. 2011 20:03
plíčka v syrovém stavu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 9. 2011 20:03
plíčka v syrovém stavu
plíce vepřové, masox, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, libeček, celer, koření aztécký poklad, sůl, olej, vejce, sýr tvrdý, mléko, mouka hladká, čerstvé bylinky
Poslední jídla na Titanicu: Steak ze svíčkové k snídani, grilovaná masa k obědu a vývar s mušlemi i holoubata k večeři
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule
MasterChef Česko: Vychutnejte si dokonalý steak s glazovanou mrkví a salátem coleslaw