uvařila 3. 9. 2011 20:06
smažíme na oleji z obou stran do zlatavé barvy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 9. 2011 20:06
smažíme na oleji z obou stran do zlatavé barvy
plíce vepřové, masox, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, libeček, celer, koření aztécký poklad, sůl, olej, vejce, sýr tvrdý, mléko, mouka hladká, čerstvé bylinky
Jak na domácí popcorn? Příprava zabere pár minut a díky přepuštěnému máslu zůstane křupavý i po ochucení
Židovské brambory či jeruzalémský artyčok: Z topinamburů uděláte skvělou polévku i salát
Historie perníčků: Původně se pekly v Egyptě a používaly pro zmírnění zažívacích potíží