uvařila 17. 6. 2012 20:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 6. 2012 20:52
krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, zázvor čerstvý, cibulka jarní, omáčka sojová, olej řepkový, bylinky, smetana zakysaná, vejce, hořčice dijonská, parmazán, strouhanka
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Krkonošské bifteky podle Viléma Vrabce: Kombinaci bramboráčků a karbanátku stojí za to vyzkoušet
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla
Regionální recepty: Kočičí tanec miloval autor Švejka. Zkuste ho tradičně i moderně