uvařila 26. 6. 2016 14:33
Podmáslové řezy s mascarpone
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2016 14:33
Podmáslové řezy s mascarpone
podmáslí, olej, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, soda jedlá, kakao, mascarpone, šlehačka 40%, cukr moučkový, cukr vanilkový, višňový džem, čokoláda tmavá
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Kávové dezerty: Dokonalé tiramisu vyžaduje správné suroviny. Jak na mraženou granitu?
Mrkvové karbanátky: Na krásně šťavnaté a voňavé jídlo stačí jen několik ingrediencí, a přitom ho pořídíte doslova za pár korun