uvařila 26. 6. 2016 14:33
Podmáslové řezy s mascarpone
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2016 14:33
Podmáslové řezy s mascarpone
podmáslí, olej, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, soda jedlá, kakao, mascarpone, šlehačka 40%, cukr moučkový, cukr vanilkový, višňový džem, čokoláda tmavá
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Jak na nejlepší andělsky nadýchaný perník? Jednu surovinu nevynechávejte!
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo