uvařila 16. 7. 2011 12:23
ještě podlít marinádou a trochou vody a dáme upéct
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 7. 2011 12:23
ještě podlít marinádou a trochou vody a dáme upéct
bůček vepřový, omáčka sojová, rama cremefine, koření aztécký poklad, koření argentina, česnek, chilli, sůl
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní
Arnold Schwarzenegger si výjimečně dá vídeňský řízek, většinou ale jí veganská jídla a miluje dýňovou polévku
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček