Jak udělat dokonalé špekáčky na ohni? Důležité je vybrat kvalitní uzeninu, dobře ji naříznout a nedávat přímo do plamenů
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně
5 kroků pro dokonalou „čínu“: Vyzkoušeli jsme smažení jídel a zeleniny na asijský způsob. Dá se to zvládnout bez woku a na indukci?
Jak na dokonalé gratinované brambory: Chuti prospěje muškátový oříšek, o křupavou krustu se postará plátek másla na povrchu