uvařila 28. 4. 2012 11:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 4. 2012 11:25
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, prášek do pečiva, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, prášek do pečiva, smetana zakysaná, šlehačka na šlehání, cukr moučkový, želatina, jahody, kiwi, víno hroznové, želé červené dortové, cukr krupice
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza