uvařila 9. 1. 2011 12:50
cibuli osmažíme dotmava, ještě víc, než je na obrázku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 1. 2011 12:50
cibuli osmažíme dotmava, ještě víc, než je na obrázku
plec vepřová, cibule, kmín drcený, pepř celý, pepř mletý, masox, sůl, sádlo, česnek, mouka hladká
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!