uvařila 9. 1. 2011 12:50
cibuli osmažíme dotmava, ještě víc, než je na obrázku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 1. 2011 12:50
cibuli osmažíme dotmava, ještě víc, než je na obrázku
plec vepřová, cibule, kmín drcený, pepř celý, pepř mletý, masox, sůl, sádlo, česnek, mouka hladká
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Grilování s Martinem Svatkem: Maso na hamburger má být přírodní, vajíčko ani cibule do něj nepatří. Parády jsou okolo, říká
Jablečný nepečený dort: Výraznou chuť mu dá marmeláda, voní vanilkou a rumem a na tento dezert skvěle zužitkujete i starší jablka
Bylinkové brambory s krkovičkou z jednoho pekáčku: Rychlý a snadný oběd provoní slanina i čerstvé bylinky